فروش عمده ترشی سیر هفت ساله

ترشی انداختن سیر یکی از متداول ترین روش نگه داری طولانی مدت سیر بخصوص در سالهای کم رونق بازار فروش این مخصول است. سیر ترشی به روشهای مختلف محلی و مصنوعی تهیه می شود. گونه محلی سیر ترشی در طی نگهداری طولانی مدت سیر تهیه میشود که بهترین نمونه ی آن سیر ترشی هفت ساله است.
عموما سیر ترشی از محلول سرکه، نمک و شیره انگور یا خرما تهیه میشود. هر جه طول مدت نگهداری طولانی تر شود ترشی تهیه شده نرم تر، شیرین تر و قهوه ای تر میشود. سیر ترشی های صنعتی به جهت نیاز بالا و عدم امکان نگهداری طولانی مدت با حرارت دهی تهیه و روانه بازار می شوند.
طبیعی است که سیر کهنه موجود در بازار طعمی لذیذتر و خوشمزه تر خواهند داشت.
در ضمن بد نیست بدانید بوی بد دهان پس خوردن سیر به علت وجود ترکیبات گوگردی موجود در سیر که وارد خون و سیستم تنفسی بدن میشود.
شما میتوانید بهترین نمونه سیر کهنه را از این طریق با قیمت بسیار مناسب تهیه نمایید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما