کارخانه ترشی سیر در آسیا تولید انواع سیر را کشورهای مختلف تولید و صادر می کند. این ترشی از بهترین سیرهای کشت شده در ایران تولید میشود. دو روش برای تولید ترشی سیر در ایران وجود دارد.
روش های مختلف ترشی سیر در ایران
- تولید ترشی سیر با پوست
- تولید ترشی سیر بدون پوست
در روش اول تولید سیر ترشی پس انتقال سیر خشک از انبار ابتدا ریشه و ساقه ی اضافه سیر ها کوتاه کنده می شود. در ادامه کار سیر به همراه پوست و بصورت بوته یا حبه شده دراخل بشکه های بزرگ به همراه سرکه ریخته می شود. این عمل باعث می شود تا سیر پس از حدود یک سال سفتی بافت خود را کمی از دست دهد.
بیشتر مشتریان در ایران تمایل دارند که بافت سیر ترشی نرم شده باشد. برای نرم شدن بافت سیر ترشی یا باید سیر چند سال دست نخورده بماند تا به مرور زمان بافت سیر نرم شود یا از فرایند جوشاندن برای نرم کردن بافت سیر استفاده کرد.
بهترین زمان برای تهیه سیر ترشی قهوه ای قبل از جوانه زدن سیر است.
اما در روش دوم تولید سیر ترشی سیر تازه پس جمع آوری از مزرعه به کارگاه فراوری سیر انتقال داده می شود. در این مرحله سیر پس شستشو توسط دستگاه مخصوص دانه دانه می شود. سپس سیر با استفاده از دستگاه مخصول بر اساس سایز سیر سورت می شود.
سپس سیر دسته بندی شده توسط دستگاه و کارگران پوست گیری میشود. در مرحله بعد سیر آماده استفاده برای سیر ترشی است. این سیر را مدت ۷ الی ۱۵ روز داخل سرکه و آب نمک می خوابانند. برای جلوگیری از سبز یا زرد شدن سیر باید درصد نمک و سرکه به درستی رعایت شود.
بسته بندی های عرضه شده در کارخانه ترشی سفید
- تک نفره
- شیشه ۷۰۰ گرمی
- بسته بندی در ظروف پلاستیکی شفاف
- عرضه بصورت فله در بشکه های بزرگ
قیمت سیر ترشی سفید در بسته بندی های مختلف
سایت ترشی ایران torshiha,ir | ||||
قیمت درب کارخانه بصورت عمده به تومان | وزن خالص | جنس ظرف | شکل ظرف | نوع محصول |
۹۰۰ | ۷۵گرم | P.P | ظرفی | تک نفره |
۷۰۰۰ | ۶۸۰گرم | شیشه | شیشه | شیشه ۷۰۰ گرمی |
۷۵۰۰۰ | ۶کیلو گرم | P.P | پلاستیک شفاف | پت ۱۰ کیلو |
۹۵۰۰۰ | ۸کیلوگرم | P.P | پلاستیک غیر شفاف | دبه ۱۵ کیلو |
۱۱۰۰۰تا ۱۳۰۰۰ تومان به ازای هر کیلو | متغیر | P.P | بشکه ای | فله |
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.