استفاده از سیر تازه در کارخانه های تولید ترشی، سبب تهیه و فروش انواع سیر ترشی درجه یک شده است که باکیفیت بوده و طعمی متفاوت دارد.
در فصل برداشت سیر تازه، از آن در تولید انواع سیر ترشی استفاده می شود. سیر ترشی از جمله بهترین ترشی هایی است که باب میل بیشتر ایرانیان است و تمایل دارند که از آن در کنار غذاهای خود استفاده کنند. در هر رستوران سنتی از انواع سیر ترشی نیز در کنار غذاهای سرو شده استفاده می نمایند. با استفاده از سیر درجه یک، ترشی باکیفیت و خوش طعم در بازار عرضه می شود که خریدار می تواند آن را به صورت عمده تهیه کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.