انواع ترشی صنعتی و کارگاهی و محلی در بازار با قیمت ها متنوع موجود هست که عمدتا در حال حاضر با به علت افزایش روز افزون قیمت مواد اولیه واحدهای تولید ترشی با مشکل اساسی در قیمت گذاری روبرو شوند. بطوریکه به دلیل عدم وجود ثبات در قیمت مواد اولیه و عدم تحویل مواد از سوی تامین کنندگان فعالان این بخش با نوعی سردرگمی مواجه شده اند.
انواع ترشی جات تولید شده در ایران
- ترشی صنعتی
- ترشی خانگی
اما منظور از ترشی های صنعتی چیست؟
در تولید ترشی به روش صنعتی که در این ایران صورت میگیرد برای افزایش ماندگاری ترشی می بایست ترشیجات بعد از پرشدن در ظروف شیشه و حلب پاستوریزه شوند تا در طی زمان نگهداری دچار فساد نشوند.
همچنین در تولید ترشیجات صنعتی از سرکه صنعتی با غلظت ۵ درصد استفاده میشود.
عمده تولید ترشیجات صنعتی عبارتست از ترشی مخلوط، ترشی لیته و ترشی بندری و ترشی فلفل.
برخلاف ترشیجات صنعتی که تنوع کمتری دارند ترشیجات خانگی به علت تولید در مقیاس کم متنوع تر بوده و انواع ترشیجات روغتی و سرکه ای را شامل میشوند.
متاسفانه به علت قیمت بالای سرکه طبیعی استفاده از سرکه طبیعی چه در بخش خانگی و چه در بخش صنعتی مقرون به صرفه نمی باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.