با تولید انواع ترشی های مخلوط خوشمزه به صورت تکنفره در کارخانه های مختلف، عرضه این محصول در تنوع کم نظیر ممکن شده است که خرید و ارائه آن در رستوران ها مورد توجه قرار گرفته است.
قرار دادن ترشی در ظروف به صورت در باز در رستوران ها امری بهداشتی نمی باشد. با در نظر گرفتن این امر کارخانه های تولید کننده ترشی اقدام به تولید این محصول در ظروف تکنفره نموده اند تا عرضه آنها در رستوران ها ساده تر انجام گیرد. انواع ترشی و شوری محلی و سنتی ایرانی از جمله نمونه های مخلوط به صورت تکنفره بسته بندی شده و به صورت عمده ای از طریق مرکز پخش به فروش می رسد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.