ترشی یا شوری غوره که با عنوان غوره شور نیز شناخته می شود، یکی از خوشمزه ترین انواع چاشنی های محلی است که علاوه بر مصرف آن کنار غذا و ترکیب با سایر مواد غذایی دیگر هنگام تهیه ترشی، برای پخت غذاهایی خاص و اصیل ایرانی مانند خورشت کنگر، یا کرفس و غیره نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
این نوع ترشی یا شوری غوره به صورت های مختلفی انداخته می شود، که خوشمزگی آن تا حد زیادی به گونه آن انگور بستگی دارد و خیلی بهتر است که درشت و بدون هسته، با پوستی شفاف و کاملا زرد بدون هیچ گونه پژمردگی، و به صورت دونه شده تهیه گردد. بسیاری از تولیدکننده ها برای جلوگیری از پوک شدن دانه های غوره، به همراه خوشه درون محلول می ریزند. بهترین محلول برای غوره شور نیز، آبغوره و نمک می باشد و نیازی به اضافه کردن طعم دهنده دیگر یا حتی سرکه نمی باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.