ترشی انداختن سیر یکی از متداول ترین روش نگه داری طولانی مدت سیر بخصوص در سالهای کم رونق بازار فروش این مخصول است. سیر ترشی به روشهای مختلف محلی و مصنوعی تهیه می شود. گونه محلی سیر ترشی در طی نگهداری طولانی مدت سیر تهیه میشود که بهترین نمونه ی آن سیر ترشی هفت ساله است.
عموما سیر ترشی از محلول سرکه، نمک و شیره انگور یا خرما تهیه میشود. هر جه طول مدت نگهداری طولانی تر شود ترشی تهیه شده نرم تر، شیرین تر و قهوه ای تر میشود. سیر ترشی های صنعتی به جهت نیاز بالا و عدم امکان نگهداری طولانی مدت با حرارت دهی تهیه و روانه بازار می شوند.
طبیعی است که سیر کهنه موجود در بازار طعمی لذیذتر و خوشمزه تر خواهند داشت.
در ضمن بد نیست بدانید بوی بد دهان پس خوردن سیر به علت وجود ترکیبات گوگردی موجود در سیر که وارد خون و سیستم تنفسی بدن میشود.
شما میتوانید بهترین نمونه سیر کهنه را از این طریق با قیمت بسیار مناسب تهیه نمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.