ترشی و شوری سنتی متناسب با ذائقه مردم مناطق تهیه شده و با استفاده از مواد کشت شده در آن ناحیه آماده می شوند که تولید آنها به صورت صنعتی عرضه ترشی و شوری تازه را از طریق مرکز پخش ممکن ساخته است.
ترشی و شوری بر اساس موادی که در تهیه آنها به کار رفته است در کنار غذاهای مختلف خانگی و حتی در رستوران ها سرو می شوند. بسته به سیاست کارخانه ها ترشی و شوری در انواع ظروف به صورت پت یا شیشه ای عرضه می شوند. فروش انواع مختلف ترشی و شوری ایرانی و سنتی تولید شده در کارگاه ها از طریق مرکز پخش آنها بصورت عمده ای قابل خرید می باشند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.