ترشی سیر انواع متعددی دارد و با طعم های مختلف با پوست و بدون پوست ارائه می گردد و می توان انواع دلخواه از آن را تهیه کرد.
تهیه و تولید ترشی سیر با طعم های گوناگون وجود دارد و هر نوعی از این ترشی دارای طعمی منحصر به خود می باشد. استفاده از سیر به شکل های مختلفی در تهیه ترشی کاربرد دارد و می توان از سیر تازه برای این منظور بهره مند شد. سیر با پوست و بدون پوست نیز برای تهیه و تولید ترشی سیر کاربرد دارد و انواع سرکه کاربردی برای تهیه این ترشی به دلخواه انتخاب می شود. برای تهیه ترشی سیر بدون پوست معمولا از انواع سرکه سفید استفاده می کنند و شکل مناسب برای این ترشی با طعمی مناسب زمانی ایجاد می شود که از مواد مرغوب و باکیفیت برای تولید و تهیه آن استفاده شود. ترشی سیر طعمی خوب و مناسب دارد و بسیاری از ذائقه ها این طعم ترشی را دوست دارند.
انواع ترشی سیر
انواع ترشی سیر به شکل چند ساله و یا یکساله و انواعی از این ترشی که بدون پوست تهیه می شوند پس از آماده شدن قابل استفاده می باشند و نیاز به گذشت زمان برای آماده شدن آنها نمی باشد. ترشی سیر دارای طعمی مناسب و دلخواه می باشد و انواع این ترشی به شکل سنتی و صنعتی در بازار ارائه می شود قابل تهیه است.
منبع: ترشی و مربا ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.