ترشی شور کلم و هویج یکی از شوری های بسیار خوشمزه برای پخش عمده در شهرهای تهران، یزد و اصفهان و مشهد است که بسیار خوشمزه و اشتها آور می باشد. این ترشی بسیار بازار پسند بود به به دلیل سادگی در تولید نیز مورد استقبال تولید کنندگان می باشد. برای تهیه این شوری علاوه بر کلم و هویج از خیارشور و کرفس نیز در تولید آن استفاده میشود.
ویژگی های یک ترشی شور باکیفیت
- تردی بالا مواد
- سفیدی کلم
- شوری متعادل
- سایز درشت کلم
تردی مواد در یک ترشی کلم بسیار باید مورد توجه قرار گیرد.
همچنین تازگی مواد در این شوری بسیار مورد توجه قرار گیرد. در صورت استففاده از کلم زرد در تهیه آن میبایست قبل آماده نمودن ترشی، کلم در داخل آب گرم ریخته شود تا سفیدی خود را باز یابد
شوری متعادل ترشی از دیگر عوامل بالا رفتن مشتری پسندی ترشی شور است. بطوریکه در صد نمک مناسب این ترشی نباید بالاتر از ۷% باشد چرا که شوری زیاد علاوه بر کاهش ارزش غذایی ترشی شور باعث طعم سوزش در ترشی میشود.
ترشی شور جزو ترشی هایی است که مواد آن بهتر است درشت خرد شود. این ترشی به خاطر استفاده در تزیین ظرف غذا و اینکه معمولا بدون استفاده از قاشق و چنگال در سرو آن بهتر است درشت تهیه شود.
این ترشی از طریق بازار ترشی ایران با قیمت های مناسب و رقابتی در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.