ترشی صادراتی تولید شده در کارخانه های صنعتی داخل کشور در صورت داشتن کیفیت مناسب و عرضه زیر قیمت بازار مقصد میتواند به عنوان یک محصول صادراتی هم ارز آوری مناسبی داشته باشد هم مانع بزرگی در مقابله با صادرات خام مواد کشاورزی به خارج از کشور باشد.
امروزه بسیاری از واحد تولیدی در داخل کشور انواع ترشیجات را با کیفیت عالی در بسته بندی شیشه تولید کرده ولی غالبا به علت نداشتن بازار فروش مناسب به ناچار محصولات خود را بصورت تحت برند و زیر قیمت بازار در اختیار واحدهای تولید دیگر قرار میدهند.
چه ترشی هایی در بسته بندی شیشه در کشور تولید میشوند؟
علیرغم تنوع بالای ترشی در داخل کشور به دلیل عدم رعایت آیین نامه های مربوط به تولید ترشی در کارگاهها تنوع ترشی های قابل عرضه در بازار های صادراتی محدود بود که غالب واحد های تولیدی نیز مجوز تولید این ترشی ها را دارند که در زیر به نمونه های مختلف ترشی های صارداتی اشاره میشود.
- ترشی مخلوط کلم
- ترشی شور مخلوط
- ترشی بندری
- ترشی لیته
- ترشی خیار یا همان خیارشور
- ترشی سیر مروارید
- ترشی فلفل
اما به غیر از نمونه های اشاره شده موارد بسیاری از ترشیجات محلی رایج در شهرهای مختلفی مانند همدان و شیراز وجود دارند که در صورت توجه کافی میتوانند در بازار های صادراتی یکه تازی کنند که در زیر به نمونه هایی از آن اشاره میشود.
- ترشی گردو نارس
- ترشی شپله یا گلک
- ترشیجات روغنی تهیه شده از روغن زیتون
- ترشی فلفل همدانی
به هر حال همیشه انسانها عادت دارند که راههای رفته دیگران را دنبال کنند ولی تنها کسانی به موفقیت خواهند رسید که جرات قدم نهادن در مسیر های جدید را داشته باشند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.