در بین مختلف ترشی ها برخی از ترشیجات فروش و مصرف بالایی در باز ار دارند که میتوان به ترشی بندری ، مخلوط، لیته ، کلم قرمز و گل کلم اشاره کرد که به علت استفاده شدن در مراکز خدماتی از قبیل فست فود و رستوران، تولید کنندگان نیز این چند قلم ترشی را بیشتر تولید می کنند. ترشی کلم قرمز به علت رنگ بسیار زیبای ترشی معمولا در ساندویج ی ها بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.
دورچین غذا در رستورانها یکی از موارد دیگر در علت افزایش فروش این ترشی در قیاس با سایر ترشیجات است.
یکی از موارد مهمی که نیاز است تا تولید کنند کنندگان در تولید ترشی کلم قرمز به آن توجه داشته باشند سایز مناسب برای خرد کردن کلم قرمز است بطوریکه ترشی تهیه شده نباید بیش از اندازه خرد شود و ترشی بصورت اصطلاحا لیته شده در آید چرا که در این صورت از میزان بازار پسندی آن کاسته میشود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.