ترشی های روغنی ملس یکی از خوشمزه ترین محصولاتی به شمار می رود که ایرانی ها به صورت عالی و به بهترین نحو آن را تولید می کنند و آن را با قیمتی مناسب برای متقاضیان به فروش می کنند.
راه های فراوانی برای تغییر دادن طعم ترشی وجود دارد مثلا برای تند کردن ترشی از انواع فلفل تند در آن می توان به کاربرد یا برای ترش تر کردن آن غیر از ترشی سرکه می توان از تمبر هندی یا رب انار ترش استفاده کرد، حال برای تولید بهترین طعم ملس باید به ترشی یک ماده ی شیرین مانند عسل یا شکر اضافه نمود تا تیزی سرکه را کم کند و به ترشی مزه ای بین ترش و شیرین یا همان طعم ملس بدهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.