تولید ترشی با انبه زرد تازه و درجه یک امکان خوردن محصولی با طعم متفاوت را فراهم نموده که عرضه آن به صورت اینترنتی خرید فله ای را به سادگی ممکن کرده است.
انبه میوه ای است که غالبا در بخش های جنوبی ایران عرضه می شود و تازه آن کمتر در سایر شهرهای به چشم می خورد. تولید ترشی انبه با استفاده از نوع زرد و رسیده آن سبب شده تا ترشی متفاوت از سایر محصولات سنتی در بازار عرضه شود. این محصول پس از تولید در مراکز تهیه ترشی به صورت فله ای و در ظروف مخصوص به صورت اینترنتی و یا حضوری در معرض خرید قرار می گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.