چه نوع ترشی هایی برای فروش در نمایشگاه ها مناسب است؟ نمایگاه های موقت در ایامی از سال به طور مرتب در شهرهای مختلف برگزار می شود که اغلب کاسبان با گرفتن غرفه هایی در تاریخ برگزاری نمایشگاه، در صدد تامین محصولات مورد نیاز خود می باشند و چون هربار در یک شهر غرفه می گیرند، همیشه دغدغه نحوه تحویل جنس مناسب با حمل و باربری ارزان را دارند. افراد مبتدی تر هم این سوال را دارند که فلان شهر چه نوع ترشی هایی را بیشتر می خرند؟
تجربه فروش عمده و خرده ترشی و انواع چاشنی های دیگر نشان می دهد که هرچند ترشیجات سنتی همیشه خوشمزه بوده و خواهند بود، ولیکن اگر بخواهیم واقع بین و صادق باشیم، باید بگوییم طبع تنوع طلبی مردم روز به روز بیشتر می شود و خیلی زود از مزه و شکل و ظاهر داشته های خود سیر می شوند.
حقیقت این است که حاشیه سود خوب بازار امروز در گرو تنوع ترشیجات لوکس و روغنی می باشد و اکثر نمایشگاه ها فارغ از شهر و جغرافیا تنوع این گروه از ترشیجات را می طلبد. نمایشگاه فضایی برای دستیابی به تجربه جدیدتر است و لذا تا می توانید تنوع جنس و کالای خود را بیشتر کنید تا بتوانید جوابگوی طیف وسیع ذائقه های مردم باشید و حتما از خرید جنس های ارزان قیمت و بدون کیفیت حداقل در نمایشگاه ها پرهیز کنید، زیرا در این صورت اجناس خریداری شده را باید دور بریزید و تازه هزینه حمل و نقل و غرفه را هم از جیب بدهید.
نکته مهم دیگری که باید در مورد ترشیجات نمایشگاهی خدمت شما عرض کنم این است که حتما نوع ترشی طوری باشد که بتواند در مدت طولانی، هوای گرم و بدون یخچال، انسجام، طعم و مزه خود را حفظ کند.
پیشنهاد ما انواع ترشی های محلی و روغنی قارچ و زیتون به غرفه داران است، که در کنار لواشک و ترشک های درجه یک و ارگانیک می تواند بازار خوب و مشتریان زیادی را برای شما رقم بزند. این نوع ترشیجات علاوه بر تجربه طعم های جدید، دارای فواید زیادی نیز می باشد و می تواند در جهت مصرف میان وعده های سالم به خوبی فرهنگ سازی نماید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.