ترشی انبه یکی از انواع ترشی های وارداتی محبوب در ایران است که در سایزهای مختلف خریداری و به مصرف می رسد. ترشی انبه به طور کلی به دو گونه ترشی زرد هندی و ترشی سبز کال روغنی که محصول کشور پاکستان است در معرض نمایش قرار می گیرد.
ترشی انبه زرد هندی به همراه سس مخصوص و با طعم سرکه تهیه می شود و با ذائقه بیشتر مردم ایران جور در می آید و دارای طعم و عطر بی نهایت دلچسبی می باشد. ترشی انبه کال یا سبز پاکستانی روغنی نیز به همراه میکس گوجه، لیمو و غیره می باشد و بسیار تند و با نمک فراوان تولید می گردد که کمی عطر زیره طعم آن را به یادماندنی می کند.
فروش عمده ترشی انبه هندی یا انبه روغنی پاکستانی در سطل های ۱۰ یا ۲۰ کیلویی صورت می پذیرد و امکان ارسال به هر شهری نیز می باشد تا به خوبی در دسترس همه مردم ایران قرار بگیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.