ترشی انبه هندی یکی از پرطرفدارترین انواع ترشی های معطر و خوشمزه در ایران است که هم توسط تولیدکننده های جنوب کشور تولید می شود و هم از کشور های همسایه وارد می گردد تا تنوع بخش سفره های غذایی مردم ایران باشد.
ترشی انبه هندی گوشتی از مهمترین انواع ترشی های انبه ایست که با طعم ترش و کمی تند و فوق العاده معطر خود به صورت مستقیم برای مصرف کننده عادی تهیه می شود و نمک زیادی جهت ماندگاری بالا و ایجاد بافت سفت ندارد.
این نوع ترشی با سرکه، روغن گیاهی و ادویه های خاص هندی تهیه می شود و میکسی از انبه زرد هندی و انبه سبز است، برای همین دو رنگ و دو مزه ترش و شیرین دارد و به کام و ذائقه هر مصرف کننده ای خوش می نشیند.
اگر به دنبال خرید و یا فروش عمده ترشی انبه هندی گوشتی و روغنی تازه با قیمت مناسب هستین، حتما با مشاوران ما در تماس باشید تا بهترین انواع ترشی انبه را به شما معرفی نمایید.
ترشی انبه هندی به صورت فله و عمده درون ظروف ۲۰ لیتری یا گالن های ۲۰ و ۱۰ کیلویی به بازار عرضه می گردد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.