ترشی یکی از مهمترین ارکان نیاز غذایی خانوارها از قدیم تا به حال بوده است و گرچه قبلا یک نیاز اساسی برای نگهداری انواع مواد غذایی برای طول سال به شمار می آمده ولی در حال حاضر بیشتر به صورت تفنن و چاشنی مورد استفاده قرار می گیرد ولی این نوع دیدگاه چیزی از ارزشمندی فرآوری سبزیجات کم نمی کند.
ترشی یعنی کنسرو سبزیجات و میوه ها، و منبع غذایی ارزشمندی از انواع ویتامین ها برای کل فصول است که چنانچه به اهمیت مصرف آن خوب نگاه کنیم خواهیم دریافت که چقدر باید در تهیه مواد اولیه خوب و سودمند برای بدن دقت شود و با توجه به خرید عمده و مصرف اکثر مردم ایرانی تا چه اندازه می تواند در شناخت و ترویج فرهنگ قوم و قبیله ای موثر واقع گردد.
فصل پاییز فصل تولد و تولید ترشی در اقصی نقاط کشور است، ولی مصرف آن در زمستان به اوج خود می رسد، پس باید به نیاز بدن در فصل زمستان برای تهیه ترشی توجه خاصی شود.
برای خرید انواع ترشی محلی و سنتی یا حتی غربی نیاز به مشاور است، تا او بتواند برای خرید بهترین انواع چاشنی ها با کیفیت مرغوب و قیمت مورد نظر هر شرکت با دلایل منطقی شما را راهنمایی کند تا به محصول مورد نظر خود برسید.
ترشی های زمستانی با عنوان سالاد، می تواند یکی از بهترین گزینه های انتخاب برای عموم مردم در روزهای سرد زمستانی باشد. ولیکن شاید اکثر مردم ندانند که ترشیجات روغنی تهیه شده با روغن زیتون هم چقدر می تواند برای تامین نیاز های غذایی بدن، حتی برای بیماران سرماخوردگی مناسب و سودمند باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.