قیمت سیر ترشی عرضه شده به بازار در سال ۹۷ به علت قیمت پایین سیر خام تولید شده که به خاطر کشت بالای سیر در شهرهایی همچون طارم ، همدان و آذر شهر بوده یا کاهش نسبی نسبت به سال گذشته همراه شده است.
سیر ترشی یکی از مفیدترین ترشی رایج در ایران است که در واقع میتوان کفت یک ترشی ایرانی محسوب میشود که سرشار مواد مغذی و مفید برای بدن انسان میباشد.
انواع سیر ترشی ایرانی
تقسیم بندی سیر ترشی را میتوان به دو صورت انجام داد. در روش اول ملاک نوع فراوری سیر هست و در نمونه دوم منظور شکل ظاهری سیر
الف:تقیسم بندی سیر ترشی بر اساس فرایند تولید
- سیر ترشی ها ی کهنه موجود در بازار
- سیر ترشی های تولید شده به روش جوشاندن
سیر ترشی های کهنه موجود در بازار به خاطر اینکه سیر در یک فرایند طبیعی و طولانی مدت فراوری شده و یا به اصطلاح رایج تر جا می افتد بیشتر مورد استقبال مصرف کنندگان قرار می گیرد.
در صورتیکه سیر ترشی ها جوشانده شده که یکساله هستند برای اینکه بافتی نرم داشته باشند حرارت داده میشوند. در این روش برای شیرین شدن طعم سیر از شیره انگور یا خرما نیز استفاده میشود.
ب:تقسیم بندی سیر ترشی بر اساس شکل ظاهری
- سیر ترشی گل
- سیر ترشی حبه
- گل سیر ترشی
- ترشی سیر مروارید
سیر ترشی گل
سیر ترشی گل یا سیر بوته ای در واقع همه سیر بوته ای است که در داخل محلول سرکه و بقیه مواد تهیه شده و از بازار پسندی خوبی نیز برخوردار است.
سیر ترشی حبه
سیر ترشی حبه که همان سیر قهوه ای گل هست که بصورت حبه در آمده است
گل سیر ترشی
استفاده از گل گیاه سیر که معمولا در فصل بهار بدست می اید نمونه دیگر سیر ترشی است که دانه های سیر در آن بسیار ریز تر از سیر بوته ای است
ترشی سیر مروارید
ترشی سیر مروارید یا ترشی سفید همان ترشی تهیه شده از سیر است که قبل از ترشی انداختن پوستگیری شده ودر آب نمک و سرکه خوابانیده میشود و ظاهری بسیار مشتری پسنده و طعمی فوق العاده دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.