ترشی مشهدی با آب گوجه یا رب یکی از ترشی های پر مصرف در خود مشهد و سایر شهر بوده که بسته به مواد استفاده شده در آن با قیمت های مختلف در بازار به صورت عمده عرضه میشود.
نامگذاری ترشی در ایران معمولا متاثر از مناطق جغرافیایی تهیه شده ترشی مورد نظر دارد. سوای ترشی هایی که غالبا پر مصرف بوده غالب ترشی به خاطر اینکه یا در محل مربوطه تولید شده یا برخی از مواد آن از مکان تهیه مواد اولیه آن تامین میشود نام آن مکان مورد نظر گرفته.
نمونه هایی از نامگذاری ترشی ها را میتوان به ترشی یونانی، اسپانیایی، مشهدی، مجاری و بلغاری، بندری و هفت بیجاراشاره کرد.
به فرض مثال نام ترشی بندری برگرفته از ذائقه مردم جنوب کشور گرفت که تمایل زیادی به تندی ترشی دارند و این ترشی میبایست بسیار تند باشد که به ترشی بندری معروف شده است.
ترشی مشهدی هم نمونه دیگری می از ترشیجات محلی است که امروزه همانند ترشی بندری به
جزو آرشیوهای پر مصرف محسوب میشود.
این ترشی هم بصورت شور و هم بصورت ترش تهیه میشود.
در تهیه این ترشی از کلم ، هویج، خیارشور، زیتون و طعم دهنده ها و گیاهان معطر استفاده میشود. بدلیل استفاده این ترشی در فست فود ها بهتر است که مواد ترشی بصورت نگینی خرد شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.