چطور می توان یک ترشی انبه ی عالی تهیه نمود؟ و باید از چه نوع انبه ای استفاده کرد، انبه طلایی یا سبز؟ آیا انبه در داخل کشور هم پرورش داده می شود و پخش عمده هم دارد؟
انبه در مناطق گرمسیری پرورش داده می شود. معمولا کشورهای گرمسیری مانند هند، پاکستان، بنگلادش و کنیا این میوه را کشت و به سراسر دنیا صادر می کنند. البته در جنوب کشور خودمان هم انبه را کشت و به سایر کشورها صادر می کنند. مسلما انبه طلایی و رسیده برای تهیه ی ترشی مناسب تر است.
نمونه های مختلف ترشی انبه در بازار دخلی موجود است که به انبه میکس پاکستانی و انبه طلایی مشهور است. البته با توجه به ممنوعیت ورود ترشی انبه فله این ترشی به روشهای غیر قانونی وارد بازار میشود و در بسته بندی های تغییر یافته به دست مصرف کنندگان میرسد. البته نمونه های داخلی این ترشی با کیفیت بالا در جنوب کشور تهیه شده و علاوه بر بازار داخل در بازار صادرات نیز ورود پیدا کرده اند. ترشی انبه طلایی، ترشی انبوک و و ترشی انبه کامل از نمونه های این ترشی خوش طعم است که به صورت عمده در فروشگاه ها یا سایت های اینترنتی پخش و قابل خرید می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.