شیرین بودن ترشی شاید برای تعداد زیادی از هموطنان موضوع غیر قابل باوری باشد آن هم اگر از نوع خارجی آن باشد. ولی واقعیت این است که کارخانه ها و کارگاههایی هستند که ترشیجاتی شبیه ترشیجات خارجی تولید و عرضه میکنند.
ترشی یونانی، اسپانیایی، بلغاری، پاکستانی، عربی و مجاری ترشیحاتی هستند که با وجود اینکه با تجربه رایج ما از ترشی های پرمصرف موجود در بازار متفاوت بود و اتفاقا با استقبال بسیار خوبی از سوی هموطنان ما همراه بوده است.
البته بساری ازاین ترشیها که دستور تهیه آنها به راحتی در اینترنت پیدا میشوند اسامی من در آوردی بوده و صرفا جهت تبلیغات بود ولی اینهم از جذابیت های هنر ترشی سازی است که همواره میتوان ترکیبی جدید از ترشی را ایجاد کرد به شرطی که اثری از خلاقیت در تولید ترشی مربوطه دیده شود.
البته لازم به ذکر است که در ترشیجاتی مانند ترشی رشتی استفاده از دانه های انگور این طعم شیرین یا بهتر بگوییم طعم ملس را نصیب مصرف کنندگان می کند.
پایه اصلی طعم شیرین ترشیجات معمولا به اضافه شدن ذرت برمیگردد که طعمی دلچسب را در ترکیب با زیتون و سایر سبزیجات ایجاد می کند. صرف نظر از تغییر طعم ترشی زنگ زیبای ذرت همخوانی بسیار زیبایی با رنگ زیتون ایجاد میکند که هر فردی را حتی برای یک بار هم که شده تحریگ چشیدن مزه آن میکند.
صنایع غذایی سی پرک آماده عرضی متنوع ترین ترشیجات درسطح کشور نموده که شما را از سایر تولید کنندگان بی نیاز میکند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.