ترشی نارنگی و پرتقال را در فصل زمستان که این میوه ها با کیفیت مناسب قابل تهیه هستند می توان درست کرد و از این مخلوط یک ترشی لذیذ حاصل خواهد شد.
نارنگی و پرتقال دو میوه ای هستند که در فصل زمستان از میوه های پر مصرف محسوب می شوند و مقدار آنها نیز در این فصل بیشتر می باشد. برای تهیه یک ترشی مخلوط خوشمزه از این دو میوه می توان از پرتقال و نارنگی های مرغوب و خوشمزه استفاده کرد. پس از تهیه انواع مناسب و آبدار پرتقال و نارنگی آنها را پوست کنده و پر پر می کنیم. پوست نازک روی پره های نارنگی و پرتقال نیز برای تهیه این ترشی باید گرفته شود و تنها قیمت گوشتی این دو میوه باقی بماند. برای تهیه این ترشی نیاز به مقداری سرکه و کمی شکر می باشد که البته می توان از دارچین و میخک به دلخواه برای طعم دهی به این ترشی استفاده کرد. محلول حاصل از ترکیب سرکه و شکر و افزودنی های دیگر را با مقداری آب پرتقال روی حرارت می گذاریم و مقدار کمی پس از این که شکر حل شد ان را برداشته و به نارنگی های آماده در ظرف اضافه می نماییم. وقتی که ترکیب حاصل سرد شد می توان درب ظرف را بست تا آماده مصرف شود.
ترشی خوش طعم
برای خوش طعم تر شدن ترشی نارنگی و پرتقال افزودنی هایی مانند دارچین می تواند موثر باشد البته اگر به طعم ترکیباتی مانند دارچین و میخک علاقه داشته باشید. یکی از مزایای تهیه این نرشی این است که یک روزه آماده مصرف می شود و یک ترشی خوشمزه می باشد که طرز تهیه آن نیز ساده بوده و برای بسیاری از افراد قابل تهیه است.
منبع: ترشی و مربا ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.