استفاده از مواد جدید در تولید انواع ترشی توسط شرکت های مواد غذایی سبب شده تا ترشی و شوری برخلاف گذشته فوری تهیه شده و در مراکز فروش عرضه شود.
در روال سنتی تهیه ترشی در خانه زمانی خاصی برای جا افتادن آن نیاز بود تا مواد توسط سرکه افزوده شده به طعم دلخواه برسند، که در برخی موارد این عمل بیش از یک ماه به طول می انجامید. امروزه دیگر نمی توان چنین زمانی را به تهیه ترشی اختصاص داد از این رو شرکت های تولید کننده مواد غذایی با استفاده از افزودنی های مجاز ترشی و شوری را به صورت فوری آماده نموده و جهت فروش در شهر های مختلف کشور ارسال می نمایند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.