کارخانه های تولید کننده ترشی، همه نوع لیته ایرانی را در کیفیتی بالا و بی رغیب تهیه نموده و بخشی از آنها را به عنوان محصول صادراتی در بازار سایر کشورهای عرضه می کند.
لیته یکی از روش های خاص تهیه ترشی در ایران است که در تهیه آن همه مواد به کار برده شده چرخ شده و در سایز کوچک می باشند. این نوع ترشی طعم ترکیبی از مواد را ایجاد کرده و به همین دلیل برای مصرف کنندگان جذابیت خاصی دارد و از انواع پرفروش در بازار است. ترشی لیته صادراتی به منظور رضایت خریدار خارجی از بهترین سبزیجات کشت شده در ایران توسط کارخانه های تولید کننده تهیه شده و در اختیار خریدار خارجی قرار می گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.