در بین انواع ترشیجات مختلف ترشی های مختلفی مانند ترشی هندی، بندری، زیتون فلفلی وجود دارد که درجه تندی بالایی دارند و مناسب عده ای خاصی از ترشی خور ها هستند که بسیار خوشمزه بود و به صورت اینترنتی عرضه میشوند.
با اینکه عمده ی ترشی خورها طالب تندی کم یا ملایم برای ترشی هستند ولی عده زیادی از مردم نیز هستند که فقط به دنبال ترشی تند هستند در صورتی که همین تندی برای خیلی ها غیر قابل تحمل بوده و علامت سوالی بزرگی برای آنها خواهد بود که چرا آنها از تندی ترشی لذت می برند.
ترشی بندری یکی از ترشی های خوشمزه و تند محسوب میشود که در صورتی که به صورت دقیق با مواد درجه یک تهیه شود میبایست بسیار تند باشد.
ترشی هندی هم همانگونه از نامش نیز به نظر می رسد میبایست تند باشد.
اما تفاوت اصلی ترشی بندری و هندی فقط در ادویه استفاده شده آن است چرا که برای تهیه ترشی هندی از رب انار و تمر هندی نیز استفاده میشود که طعمی بسیار خاص و دلپیذیر یه ارمغان می آورد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.