در فرهنگ غذایی ایران انواع ترشی و شوری به عنوان چاشنی در کنار غذاهای مختلف صرف می شوند. تولید انواع ترشی خوش طعم سنتی در مراکز صنعتی نیز انجام می گیرد.
زمانی که سخن از ترشی و شوری به میان می آید هر فردی بر اساس منطقه ای که در آن به دنیا آماده ترشی های خاصی را معرفی می کند غالبا ترشی و شوری بر اساس موادی که در یک منطقه خاص رشد می کند تولید می شوند. فروش انواع ترشی و شوری تولید شده در کارخانه های سراسر کشور به صورت فله ای انجام می گیرد تا افراد طعم خوش ترشی سنتی را بچشند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.