مخلوط کردن زیتون با انواع سبزیجات و مواد گیاهی من جمله قارچ علاوه بر بالا بردن غنا و ارزش غذایی ترشی عاملی است در جهت تولید کنندگان زیتون و قارچ کشور تا انها نیز بتوانند با همت والاتر در عرضه تولید مواد غذایی به راه خود ادامه دهند.
بد نبست بدانید که قارچ پرورش یافته در کارگاههای تولید مصنوعی قارچ به علت خواص ذاتی این محصول ماندگاری بسیار پایینی داشته و استفاده از قارچ در صنایع تبدبلی یکی از دغدغه های این دسته از تولید کنندگان بوده و هست.
البته مصرف ترشی قارچ خالص شاید برای خیلی از افراد زیاد دلچسب نباشد ولی وقتی این ترشی همراه سایر سبزیجات و میوه های مانند زیتون وانبه یا ذرت و کلم قرار گیرد علاوه حوشمزگی ارزش غذایی فوق العاده ای نیز خواهد داشت.
ترشی عربی، ترشی پیتزایی و ترشی بلغاری از جمله ترشیجات روغنی هستند که در تولید انها از قارچ و زیتون استفاده میشود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.