ترشی مشهدی از ترشیجات بسیار خوشمزه مشهد می باشد که در طعم ها شور و سرکه تهیه شده و بصورت عمده علاوه بر مشهد در شهرهای دیگر نیز پخش میشود.
استفاده از رب و بخصوص آب گوجه طعم این ترشی را بسیار خوشمزه و دلپذیر می کند. این ترشی امروزه در اکثر مامان جون های مشهد بصورت عمده به فروش می رسد.
سادترین نوع این ترشی خوشمزه استفاده از مواد به کار رفته در تهیه ترشی بندری است. البته دیگر خبری از تندی ترشی بندری نیست.
مورد دیگری بخصوص مشهدی ها به آن توجه زیادی دارند غلظت بالا محلول تهیه شده از آب گوجه و یا رب است. همچنین برای جلوگیری از کپک زدگی ترشی میبایست سرکه مورد استفاده ترشی قبل از اضافه شدن رب یا آب گوجه به مدت ده دقیقه جوشانیده شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.