ترشی آلوچه قرمز یکی از ترشی های خوشمزه با ترشی مناسب می باشد که دارای ظاهری خوب و خوش رنگ و مناسب برای پذیرایی می باشد.
یکی از میوه هایی که برای تهیه یک ترشی خوب کاربرد دارد میوه آلوچه قرمز می باشد که ترشی حاصل از آن دارای طعمی مناسب و خوب می باشد و استفاده از میوه های مناسب و رمغوب آلو در نهایت سبب تهیه یک ترشی خوب و خوشمزه می شود. ترشی آلوچه قرمز با داشتن طعم مناسب برای بسیاری زا افراد یک ترشی خوشمزه محسوب می شود و می توان این ترشی را به صورت خانگی تهیه کرد و یا در انواع صنعتی و آماده انواعی از این ترشی با طعم مناسب وجود دارد. ترشی آلوچه قرمز بهتر است که با سرکه مرغوب و خوب تهیه شود و معمولا برای آن از سرکه سفید استفاده یم شود تا طعم بهتری بگیرد.
تهیه ترشی آلوچه
آلوچه در انواع سبز و قرمز برای ترشی استفاده می شود و برای تهیه ترشی آلوچه ابتدا آلوچه های قرمز انتخابی را شسته و در قتبلمه ای که آب جوش دارد و در حال جوشیدن می باشد به مدت پنج دقیقه ریخته و سپس آن را آبکش کرده و پوست آلوچه ها را از آن جدا می کنیم. آلوچه های بدون پوست را در ظزف شیشه ای ریخته و سپس روی آن سرکه و سیاه دانه ریخته و درب ظرف محکم بسته می شود و در یخجال قرار داده می شود تا آماده مصرف گردد.منبع: ترشی و مربا ایران
آنچه در این مقاله میخوانید:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.