صادرات ترشی به دبی یکی مزیت های صادراتی در ایران نسبت به سایر کشور هاست. این سایت به عنوان مرکز عرضه اینترنتی انواع ترشی شیشه ای ۷۰۰ گرمی محلی است که شما میتوانید بهترین کیفیت ترشی را با قیمت های رقابتی در دسترس داشته باشید.
آیا صادرات ترشی به امارات امکان پذیر است؟
ترشی یکی از ادویه های بسیار پر مصرف و البته متنوع در جهان است. انسان در گذشته به علت دسترسی نداشتن به امکانات امروزی نگهدارای طولانی مدت سبزیجات مجبور بود در زمان برداشت محصولات کشاورزی خود به روشهای مختلف مانند نگهداری در نمک یا ترشی و سرکه، محصولات تولید خودی را برای فصول سرد سال ذخیره نماید.
با فراگیر شدن این روش در بین اقوام مختلف در سراسر جهان شاهد هستیم مردم هر منطقه، بخشی از محصولات کشاورزی خود را بصورت شوری و یا ترشی ذخیره و در فصول سرد سال استفاده می کردند.
به خاطر همین تنوع محصولات کشاورزی ما شاهد طیف بسیار زیادی از ترشی در بین کشورهای مختلف هستیم.
مردم مناطق مختلف به واسطه تنوع عادت های غذایی طرفدار طعم های مختلفی از ترشیجات هستند.
در این میان کشور امارات به واسطه نزدیکی جغرافیایی و از طرفی مشترکات فرهنگی بالا با ایران و همچنین تعداد بالای ایرانیان مقیم دبی در امارت میتواند یک مرکز مناسب برای عرضه ترشی ایرانی باشد.
همین نزدیکی جغرافیایی باعث میشود که خیلی از مصرف کنندگان این کشور به راحتی ترشی های ایرانی که در بسته بندی های ۲۷۰ و ۷۰۰ گرمی شیشه ای عرضه میشوند را خرید نمایند.
از طرف دیگر فعالیت بسیاری از تجار ایرانی مقیم امارات باعث میشود امکان صادرات ترشی های ایرانی در این کشور عربی به راحتی صورت گیرد.
چرا کشوری مانند امارات با جمعیت اندک باید هدف برای صادرات ترشی ایرانی باشد؟
- کشور امارات اگر چه با جمعیت بومی ۳۰۰ هزار نفری نمیتواند کشوری بزرگ به حساب آید ولی بازار ترشی این کشور و سایر کشورهای عربی مانند قطر با حجم بالای ورود گردشگر خارجی به این کشورها که از سراسر دنیا به این کشور سرازیر میشوند بعنوان یک ویترین بسیار بزرگ برای محصولات ایرانی به شما می رود.
- ترشی ایرانی در این بازار کوچک میتواند به راحتی توسط تجار و بازرگانان خارجی مورد تست قرار گرفته و کشورهای دیگر معرفی شود.
انواع ترشی در بسته بندی ۷۰۰ گرمی برای صادرات به دبی
- ترشی مخلوط شامل گل کلم، هوبج، ترشی خیار، کرفس، فلفل، سیر به همراه سرکه و ادویه ترشی
- ترشی مخلوط لیته شامل گل کلم، هوبج، ترشی خیار، کرفس، فلفل، سیر و سبزی مخصوص که با دستگاه خرد شده باشند و همراه با سرکه و ادویه ترشی
- ترشی بندری تهیه شده از مواد اشاره شده برای ترشی مخلوط همراه با رب گوجه و فلفل بیشتر برای بالا رفتن میزان تندی ترشی
- ترشی سیر سفید تهیه شده از سیر تازه بدون پوست که در دخل سرکه یا آب نمک عرضه می شود
- ترشی سیر قهوه ای که با استفاده سرکه کاراملی همراه پوست سیر تهیه می شود.
- ترشی فلفل سوزنی که در داخل سرکه تلخی گیری شده و به بازار عرضه میشود.
- ترشی کاپاریس یا کیپر که از گیاهان دارویی و محلی شمال غرب ایران است و یکی از ترشی های سفارش شده برای استفاده به همراه غذا می باشد.
- ترشی شور مخلوط همان ترشی مخلوط که به جای سرکه با آب نمک تهیه و در بازار عرضه می شود.
- ترشی خیار یا خیارشور در سایز های مختلف که در ۴ سایز از ریز به درشت در بازار عرضه می شود.
این ترشیها علاوه بر عرضه در بسته بندی ۷۰۰ گرمی در ظروف ۲۷۰ گرمی نیز تولید و با بازار های صادراتی معرفی می شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.