ترشی زیتون سبز با قارچ یکی از خوشمزه ترین انواع ترشی های روغنی در ایران است که از فروش زیادی در شهرهای مختلف برخوردار است. ترشی زیتون و قارچ تمری، ترشی زیتون قارچ و ذرت، ترشی زیتون و قارچ سس گوجه ای، ترشی قارچ و زیتون مکزیکی، ترشی قارچ و زیتون با انبه یا تمشک از پر فروش ترین ترین انواع ترشی های روغنی ایران است.
پرفروش ترین انواع ترشی زیتون با قارچ
به طور کلی ترشی قارچ و زیتون را می توان به سه دسته کلی زیر تقسیم نمود:
- ترشی های روغنی
- ترشی های سسی ساده
- ترشی های مخلوط سرکه ای
بنابراین می توان بیشمار انواع ترشی با این فرمول ترکیبات تهیه کرد. ولی مهمترین آن ها که از پرفروش ترین ها در شهرهای مختلف ایران محسوب می شوند، به عبارت زیر می باشند.
انواع ترشی روغنی و سرکه ای قارچ با زیتون
- ترشی زیتون سبز
- ترشی زیتون سیاه
- ترشی زیتون اسلایسی
- ترشی زیتون با قارچ تکمه ای
- ترشی زیتون پرورده
- انواع ترشی روغنی
- ترشی زیتون با فلفل دلمه ای
- ترشی زیتون با قارچ رب گوجه ای
- ترشی زیتون و قارچ مکزیکی
- ترشی زیتون و قارچ بلغاری
- ترشی زیتون و قارچ پیتزایی
- ترشی قارچ و زیتون امپراطور
- ترشی قارچ و زیتون یونانی
- ترشی قارچ و زیتون با انبه
- ترشی قارچ و زیتون تمری
- ترشی قارچ و زیتون درسته
- ترشی قارچ و زیتون عربی
- ترشی قارچ و زیتون ایتالیایی
فروش انواع زیتون مورد استفاده در ترشی
یکی از مهمترین ارکان خوشمزگی ترشی های روغنی و سرکه ای همراه با زیتون و قاچ، نوع زیتون مورد استفاده و روش تلخگیری نمودن آن است.
که هر کدام خود انواع و قیمت های متفاوتی برای فروش دارند ولی به طور کلی چهار نوع میوه زیتون داریم که برای خرید و فروش و استفاده در ترشی مناسب می باشند:
- زیتون کنسروی، که روغن گیری نشده است
- زیتون شکسته، روغن گیری شده و خواص اولیه را ندارد
- زیتون بی هسته یا مغزدار با فلفل، گردو یا انواع مواد دیگر
- زیتون اسلایسی یا حلقه شده
ولی به طور کلی زیتون از هر نوعی که باشد یک رگه تلخی دارد و شاید معضل اصلی خانواده ها برای امتناع از خوردن میوه زیتون همین تلخی هست!
تلخی زیتون را خیلی راحت می توانید در خانه بگیرید و از مزایا و خواص بی شمار آن استفاده کنید، چطوری؟
در ادامه برایتان توضیح خواهیم داد.
چگونه تلخی زیتون را برای تهیه ترشی بگیریم؟
اگر زیتون ها دست اول هستند و خیلی تلخی دارند می توانید از یک محلول قلیایی خوراکی، یعنی بی کربنات ها، مثل ترکیب آب با جوش شیرین یا آهک، استفاده نمایید، که البته مقداری رنگ زیتون ها را مات و سیاه می کند.
ولی استفاده از روش آب و نمک برای این کار بسیار مناسب تر است.
به این ترتیب عمل کنید که به مدت ۳ الی ۴ روز زیتون ها را درون آب و نمک، به علاوه در هر کیلو، یک قاشق روغن زیتون و گلپر بخوابانید، و هر ۴ تا ۶ ساعت یکبار آب آن را عوض کنید.
در هر بار زیتون ها را دوباره شسته و با توجه به میزان تلخی و نمک به جسم رفته زیتون ها، دوباره آب نمک و درست کنید و در آن بخوابانید.
در نهایت نیز که عملیات شیرین سازی زیتون ها برای تهیه شور یا ترشی زیتون به اتمام رسید، باز هم زیتون ها را در مقدار مناسبی از آب و نمک با سرکه، روغن زیتون و گلپر نگهداری کنید تا موعد مصرفش فرا برسد.
طرز تهیه ترشی زیتون پرورده شمالی
ترشی زیتون پرورده به روش های مختلفی تهیه می شود ولی استفاده از سبزی و رب انار محلی شمالی به شما کمک بیشتری می کند تا ترشی زیتون پرورده اصل تری داشته باشید.
پس سعی کنید از مواد محلی در تهیه این ترشی زیتون خوشمزه و بسیار پرطرفدار استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی زیتون پرورده شمالی:
زیتون شور ها را که به روش قبل شیرین کردین، با یک مقدار نمک مناسب درون ظرف بزرگی بریزید.
رب انار را با آب انار یا آبغوره یا آبلیمو، خوب مخلوط کرده و به همراه سایر مواد ذکر شده روی زیتون ها بریزید و خوب هم بزنید.
می توانید دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را هم به مواد اضافه کنید.
سپس در آن را بسته و در یخچال بگذارید تا پس از چند ساعت آماده سرو کردن گردد.
طرز تهیه ترشی روغنی زیتون سبز با قارچ
یکی از خوشمزه ترین انواع ترشی های روغنی، زیتون سبز با قارچ می باشد، که علاوه بر طعم خاص و خوشمزه، می تواند یک میان وعده عالی برای همه اقشار باشد.
یکی از راحت ترین و آسان ترین روش های تولید ترشی زیتون با قارچ به این صورت می باشد:
- زیتون شورهای سبز بدون هسته را با مقدار مشخصی از قارچ تکمه ای کوچک مخلوط کرده و درون ظرف دهان گشادی از ترشی بریزید.
توجه فرمایید که ظرف و مواد هر دو تمیز و خشک باشند. - سپس مقداری از سبزی های معطر جنگلی را مانند، کرفس، ترخون، نعناع، گشنیز، جعفری، گلپر، و مقداری آویشن را کاملا ساطوری کنید، می توانید از پودر آویشن هم استفاده کنید.
- دو عدد گوجه فرنگی را هم با کمی رب، در مخلوط کن بریزی و له نمایید.
- سبزی ها را به سس گوجه اضافه کنید و به همراه کمی پودر انبه و دانه فلفل و چند سیر حبه له شده درون ظرف ترشی بریزید.
- در مرحله آخر با نسبت یک به پنج، روغن زیتون و سرکه را به مواد بیفزایید تا کاملا روی آن ها را بگیرد و ظرف پر شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.