تهیه ترشی عناب خانگی

ترشی عناب یک نوع از ترشی که با روشی خاص تهیه و تولید می گردد و تهیه و خرید این ترشی به صورت خانگی وجود دارد.
ترشی عناب از عناب تازه تهیه می شود و دارای طعمی مختص به خود می باشد و طعم خوب و خاص این ترشی سبب می شود که طرفداران زیادی داشته باشد و با قیمتی مناسب در انواع تهیه شده و بسته بندی شده ارائه گردد. ترشی عناب به عنوان یک تصفیه کننده برای خون معرفی شده است و طعمی خوب و خوش دارد و برای تهیه این ترشی ترکیباتی از قبلی آبلیمو و رب گوجه استفاده می شود. برای خوش طعم تر شدن این نوع از ترشی معمولا از سرکه سفید استفاده می کنند و استفاده از سرکه مرغوب و مناسب می تواند انتخابی خوب برای یک ترشی بی نظیر باشد. این ترشی خوش طعم بوده و در انواع آماده ارائه می گردد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

ترشی عناب خانگی

برای تهیه ترشی عناب در روش های خانگی و صنعتی ممکن است کمی تنوع مشاهده گردد و این ترشی خوب و خوش طعم با عناب تازه بهتر جواب می دهد. اضافه کردن مقداری شکر به این ترشی سبب می شود که ترشی آن کمتر شود و در نتیجه طعمی ملس به خود بگیرد. آبلیمو و نعناع سبب طعم دهی بیشتر و معطر شدن مناسب این ترشی می شوند و این ترشی را می توان به راحتی تهیه کرد.


منبع: ترشی و مربا ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما