از قدیم الایام ترشی مهمترین رکن به عنوان چاشنی در سفره های ایرانیان بوده است و به همراه انواع غذاهای خوشمزه سنتی و محلی ایرانی میل می شده است. ترشی، کنسرو سبزی و میوه جات است به طوری که خواص مهم آن باقی بماند و بتوان از آن ماده غذایی ارزشمند به مدت طولانی تری مصرف نمود، در حالی که نوع خام یا تازه آن دیگر در بازار یافت نمی شود.
ترشی مخلوط سبزیجات به صورت محلی یا سنتی یکی از پر فروش ترین انواع آن در بازار است که همه اقشار مورد مصرف قرار می دهند و با ذائقه ها جور است. ترشی مخلوط به صورت درشت، ریز سالادی یا مخلوط مکعبی در بسته بندی های ترشی تکنفره، شیشه، وکیوم و پت به بازار عرضه می گردد. بسیاری از تولید کنندگان خلاق برای تنوع بیشتر، ترشی های مخلوط تمری، هندی با پایه سس گوجه ای، رب اناری، مخلوط با لبو و … را با رنگ ها و طعم های مختلف ترکیب می کنند تا طرفداران بیشتری را جلب و فروش خود را چندین برابر نمایند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.