یکی از مهمترین مراکز خرید انواع ترشیجات در ایران، مراکز دولتی می باشد که غالبا از طریق مدیر رستوران ها و یا پیمانکاران مربوطه تهیه و مورد مصرف قرار می گیرد. ترشی های مناسبی که توسط مراکز پخش می تواند به این گروه از جامعه هدف پیشنهاد شود، انواع ترشی های مخلوط و لیته سنتی و محلی می باشد.
ترشی مخلوط به روش و سایزهای مختلف سالادی، مکعبی و درشت تولید می گردد و بر اساس نوع سس تهیه شده برای آن با رنگ های قرمز، نارنجی، سبز، زرد، قهوه ای تیره، بنفش، سفید گزینه مناسبی برای رنگین کردن میزهای غذاخوری این مراکز دولتی می باشد.
ترشی مخلوط شور، مخلوط رشتی، سالاد هندی، مخلوط مجلسی، مخلوط تمری، مخلوط با لبو، هفت بیجار و سالاد فصل از پر فروش ترین و خوش خوراک ترین انواع محصولات مراکز پخش و کارخانه ها جهت تامین چاشنی مورد نیاز غذاخوری های مراکز دولتی در ایران می باشد که می تواند به صورت سفارشی و قیمت متناسب با هزینه در نظر گرفته شده برای این خرید تولید گردد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.