ترشی صادراتی ایران در صورت توجه بیشتر بر بازاریابی خارجی و پرهیز ار تولید محصول بی کیفیت میتواند در انواع بسته بندی شیشه و فله در بازار های صادراتی کشور های همسایه مانند عراق، روسیه، امارات و … عرضه شده و ارزآوری مناسبی برای کشور داشته باشد.
آنچه در این مقاله میخوانید:
تنوع ترشی در برخی از شهرهایی که به قطب ترشی معروف هستند شگفت آور هست ولی به دلیل عدم توجه کافی از سوی دولت و تولید کننده ها از این پتانسل عظیم به نحوه احسن استفاده نشده است.
انواع ترشی های صادراتی ایرانی
ترشیجات تولید شده در کشور به دو دسته کلی ترشی های روغنی و سرکه ای تقسیم میشوند ولی بیشتر صادرات ترشی در کشور عبارتند از
- انواع ترشی مخلوط مانند ترشی لیته، خرد شده وسالادی
- ترشی بندری
- ترشی شور
- زیتون شور
- ترشی خیار
- ترشی خیار
- ترشی فلفل
- ترشی سیر سفید و قهوای
- ترشی فلفل سوزنی،هالوپینو فلفل
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.