ترشی پیاز را بیشتر با استفاده از پیازهای قرمز کوچک و باکیفیت و تازه تهیه می کنند و این ترشی برای علاقه مندان به طعم پیاز مناسب می باشد.
پیاز یکی از سبزیجات بسیار مفید و ضد عفونی کننده محسوب می شود و برای سلامتی مصرف آن توصیه می گردد. ترشی پیاز را می توان با استفاده از پیارهای ریز و درشت تهیه کرد و اغلب استفاده از پیازهای ریز برای این ترشی بهتر است چون علاوه بر داشتن ظاهری زیباتر میل کردن آن نیز راحت تر می باشد و می توان از پیازهای کامل برش نخورده برای این ترشی استفاده کرد و پیاز قرمز برای خوش طعم تر شدن بهتر می باشد. پیاز قرمز ریز هم از نظر ظاهر و هم از نظر طعم مورد علاقه افراد زیادی قرار می گیرد و مانند پیاز سازگار با طعم انواع غذا می باشد. تهیه ترشی پیاز چندان سخت نیست و می توان به شکل خانگی با دستورالعمل های موجود آن را تهیه کرد.
ترشی پیاز قرمز
در تهیه این ترشی می توان از پیازهای خرد شده و یا برش خورده به روش های خاص استفاده کرد و نوع کاربرد پیاز در تهیه این ترشی بستگی به سلیقه فرد تهیه کننده این ترشی دارد. طعم و مزه ترشی پیاز به طعم سرکه استفاده شده و تازگی پیازها نیز ارتباط داشته و می توان این ترشی را ترکیبی با سبزیجات معطر نیز تهیه کرد که بسیاری افراد علاقه به ترشی پیاز به صورت خالص تنها با استفاده از پیاز و سرکه دارند.
منبع: ترشی و مربا ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.