ترشی یونانی در بین ترشیجات روغنی بسیار خوشمزه و خوش خوراک و درعین حال زینت بخش سفره های ایرانی است. تولید نمونه ی باکیفیت ترشیجات روغنی در گرو استفاده از مواد اولیه درجه یک و یا کیفیت است.
برای تهیه ترشیجات روغنی می بایست از انواع زیتون سیاه و سبز اسلایس شده به همراه سبزیجاتی همچون دلمه رنگی و هویج استفاده کنید تا یک محصول خوشمزه و خوش خوراک نصیبتان شود. این تهیه این ترشی میتوانید از جوانه ماش یا گندم نیز استفاده کنید. استفاده از روغن زیتون و سرکه علاوه بر بالا بردن ارزش غذایی ترشی در سوزاندن چربی های مضر غذا نیز مفید خواهد بود. هنگام تهیه این ترشی باید مواظب باشید که روغن استفاده شده در ترشی واقعا روغن زیتون باشد و از سایر روغن ها استفاده نشده باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.