جالب است بدانید فلفل ها در ایران با چند نام شناخته و دسته بندی می شوند. فلفل تند سوزنی که باریک و بلند است، فلفل هالوپینو یا فلفل کبابی که تپل و بلند است، و در نهایت فلفل همدانی یا بیور که کوتاه و تپل می باشد و اغلب در رنگ های سبز و قرمز به مصرف می رسد و می تواند بر اساس نوع گونه آن شیرین یا فوق العاده تند باشد.
اگر مشکل ناراحتی های گوارشی و معده ندارید حتما سعی کنید از انواع فلفل های تند استفاده کنید زیرا رگ های قلبی را باز می کند و برای بدن و سلامتی بسیار مفید است، گرچه همیشه باید در مصرف همه مواد غذایی رعایت اعتدال را داشته باشیم.
در همین راستا یکی از انواع چاشنی های خوشمزه ای که می توانید همراه غذا مصرف نمایید، ترشی فلفل چرخ کرده تند می باشد که تولید آن بسیار آسان و مزه واقعا لذیذی دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.