سالاد هندی یکی از خوش خوراک ترین انواع ترشی های روز متناسب با ذائقه مردم این دوران است که خوردن آن در فصل زمستان بی نهایت لذیذ و لذت بخش است. سالاد هندی مانند ترشی مخلوط با سایز سالادی می باشد که با سس هندی مخصوص با پایه رب، سرکه، فلفل، نمک و ادویه های خاص تهیه می شود که رنگ قرمز زیبا و طعمی پرحلاوت به آن داده است.
سالاد هندی از ترشی های مورد علاقه مردم نواحی جنوبی، کویری مرکزی و سرد و خشک می باشد و بیشترین خرید و فروش خود را در این مناطق به خود اختصاص داده است. فلفل و تندی دمای بدن را افزایش می دهد و بسیار انرژی بخش می باشد و برای سلامتی مردم نواحی خیلی گرم یک نیاز اساسی برای حفظ سلامتی است و مانع از گرمازدگی افراد در دماهای بالا می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.