ترشی فلفل را در رنگ های قرمز و سبز می توان خریداری کرد و انواع فلفل دلمه ای و فلفل قلمی و انواع تند از این فلفل قابل استفاده برای این نوع ترشی می باشد.
فلفل در تهیه و تولید ترشی کاربرد زیادی دارد و اغلب برای تند شدن انواع ترشی استفاده از فلفل تند عملی رایج می باشد و نه تنها سبب تندی بیشتر ترشی می شود بلکه عطر و طعم خاصی به آن می دهد و ترشی را خوش رنگ و لعاب می کند به خصوص اگر از انواع سبز و قرمز فلفل در ترکیب ترشی استفاده شود. در برخی مواقع فلفل دلمه ای نیز برای تهیه ترشی کاربرد دارد و رنگ های مختلف و متنوع فلفل دلمه ای سبب زیبایی خاصی در ترشی می شوند و عطر فلفل دلمه ای نیز در ترشی آن را دارای طعمی خاص خواهد کرد. ترشی فلفل خالص را می توان با استفاده از فلفل های سالم برش نخورده تهیه کرد و یا انواع فلفل را به برش های دلخواه درآورده و سپس برای تهیه ترشی از آن استفاده کرد.
خرید ترشی فلفل
طعم ترشی فلفل بستگی به نوع فلفلی دارد که در تهیه آن به کار می رود و اگر طعم تند یا معمولی از این ترشی مد نظر باشد نوع فلفل استفاده شده در آن مهم بوده و با هم فرق دارد. می توان از فلفل های تند تر استفاده کرد و طعمی خاص برای ترشی داشت و یا انواع معمولی تنها طعم دارند و تندی خاصی ندارند. انواع فلفل قرمز یا سبز ممکن است تند باشند و رنگ آنها در میزان تندی نقشی نداشته و در بازار قابل خریداری به صورت آماده می باشد.منبع: ترشی و مربا ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.