محیط های نمایشگاهی بستری را ایجاد می کنند که از طریق آنها انواع مواد غذایی همچون ترشی های محلی در تنوعی از طعم و خواص در دسترس افراد قرار گیرند و با قیمت مناسب به فروش برسند.
ترشی ها در فرهنگ غذایی ایرانی جایگاه مهمی دارند و تلاش می شود تا در کنار هر غذا از ترشی خاصی استفاده شود که همین امر دلیل تهیه این محصول در انواع طعم ها و با مواد مختلف است. در هر نمایشگاهی که ارتباط با مواد خوراکی داشته باشد انواع ترشی های محلی در طعم های خاص و مورد پسند عامه عرضه و به فروش می رسند تا افراد با مزه های خاص این محصول آشنایی یابند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.