ترشی لیته از مهمترین انواع ترشیجات سنتی و محلی ایرانی محسوب می شود که از دیرباز مورد مصرف و رکن اساسی در سفره های غذایی ایرانیان بوده است. ترشی لیته در انواع لیته سبزیجات و لیته بندری تقسیم بندی می گردد که نوع اول سبزرنگ و دومی قرمز رنگ است.
ترشی لیته بندری مخلوطی از انواع سبزیجاتی چون گل کلم، خیارشور، کرفس، هویج، ادویه جات و غیره است که به صورت چرخ کرده یا بسیار ریز به همراه پایه سس سرکه ای وربی تهیه می شود و به دلیل داشتن فلفل خیلی زیاد تند و آتشین است.
فروش عمده ترشی لیته بندری از ابتدا خاص مناطق و مردم نواحی جنوبی کشور و کشورهای گرمسیری بوده است ولی کم کم به دلیل تنوع ذائقه های مردم، تندی به مناطق دیگر نیز سرایت کرد، تا جایی که در حال حاضر از شما تا جنوب، غرب تا شرق، ترشی لیته بندری از علایق درجه یک مردم به حساب می آید و چون قیمت مناسب و ارزان دارد همه اقشار قدرت خرید آن را دارا خواهند بود.
فروش عمده ترشی لیته بندری با قیمت ارزان و کیفیت مناسب اغلب در مراکز پخش شهرها، مغازه های ترشی فروشی، مراکز بسته بندی ترشی تک نفره و رستوران های سنتی انجام می پذیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.