ترشی بادمجان در طعم های مختلف و گوناگون وجود دارد و انواع شکم پر و انواع ترشی بادمجان ساده هر کدام قیمت مخصوص دارند.
برای تهیه انواع ترشی از سبزیجات و میوه بهتر است که از انواعی از میوه باکیفیت استفاده شود تا هم ماندگاری ترشی بیشتر شوذ و هم این که طعم ترشی مناسب باشد. برای ترشی بادمجان نیز باید از بادمجان هایی استفاده کرد که تلخی نداشته باشند تا طعم ترشی تلخ و زننده نشود و برای گرفتن تلخی بادمجان نیز روش های مختلفی مانند خواباندن بادمجان ها در آب و نمک وجود دارد. هر اندازه بادمجان ها مرغوب تر و شیرین تر باشند ترشی حاصل زا آن نیز طعمی بهتر خوهد داشت و ترشی های مرغوب در روش های خانگی و صنعتی تولید می شوند و با قیمت های مشخص و خاصی در بازار خرید و فروش می شوند.
قیمت ترشی بادمجان
ترشی بادمجان با قیمت های مختلفی عرضه می شود و اگر ترشی بادمجان به صورت ساده تنها از بادمجان و سبزیجات معطر تهیه شده باشد و یا ترشی بادمجان شکم پر که تنوع بیشتری از سبیزجات دارد در تهیه و تولید آن به کار رفته باشد قیمتی متفاوت خواهد داشت. قیمت ترشی های بسته بندی شده ای که در مارک های مختلف تولید می شوند با توجه به تولید کننده و قیمت ترکیبات اولیه در تولید ترشی بادمجان در نظر گرفته می شود.
منبع: ترشی و مربا ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.