تولید ترشی سیر قهوه ای با بهترین نوع سیر موجود در بازار و نگهداری از آن در انبار امکان پخش عمده ترشی کهنه درجه یک را به صورت عمده در بازار فراهم نموده است.
ترشی سیر پس از تهیه شدن نیاز به مدتی استراحت دارد تا آماده میل کردن بشود. یکی از مهمترین موارد در زمینه تولید و مصرف ترشی سیر این است که این ترشی در صورتی که به صورت کهنه مصرف شود فواید بی شماری دارد. از این رو است که مراکز پخش ترشی سیر قهوه ای درجه یک این ماده غذایی خوشمزه را به صورت کهنه که تولید چند سال قبل می باشد در بازار عرضه می نماید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.