مجموعه  سی پرک شما را به خرید بهترین خیارشور و ترشیجات دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

ترشی انجیر کال خوش طعم

آنچه در این مقاله می خوانید...

تهیه ترشی انجیر

معمولا از انواع انجیر به صورت کال و سبز رنگ و یا رسیده و نرم برای تهیه ترشی می توان استفاده کرد که برای افرادی که طعم انجیر را دوست دارند یک ترشی خوش طعم محسوب می شود.
ترشی را میوه های مختلف و سبزیجات مختلفی تهیه می شود و اگر تهیه ترشی به صورت خانگی باشد کاملا سلیقه ای بوده و با توجه به سلیقه خانم های خانه دار می توان انواعی از ترشی را تهیه کرده و استفاده کرد. اگر ترشی خاصی مد نظر نباشد برای ایجاد تنوع ترشی انجیر کال پیشنهاد می گردد که طرز تهیه آن بسیار راحت بوده و می توان به سادگی و با صرف زمان کوتاهی آن را تهیه کرد. برای تهیه ترشی انجیر می توان از انجیر کال و سبز استفاده کرد و انجیر رسیده نیز در تهیه این ترشی می تواند کاربرد داشته باشد و تفاوت استفاده از این دو نوع انجیر این است که انجیر کال و سبز کمی ترش مزه تر می باشند که در تهیه ترشی خوش طعم تر می شوند.

تهیه ترشی انجیر

برای تهیه ترشی انجیر نیاز به آب و سرکه و کمی شکر و مقداری از انجیر انتخابی می باشد و پس از شستن انجیرها می توان آنها را در ترکیب آب و نمک و سرکه و شکر در حال جوش اضافه کرد تا چند جوش بزند. این کار را تا سه روز متوالی بهتر است که تکرار نموده و سپس در روز آخر ترشی آماده را در ظرف شیشه ای در دارد می ریزید و در جایی که خنک باشد قرار می دهید تا جا بیفتد. میزان شکر کم بوده و تنها برای طعم دهی می باشد و آب و سرکه اضافه شده نیز لازم نیست فراوان باشد. این ترشی به صورت آماده قابل فروش است.
منبع: ترشی و مربا ایران

سجاد مهریان یسار

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه  سی پرک شما را به خرید بهترین خیارشور و ترشیجات دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *