ترشی بادمجان به روش های مختلفی قابل تولید است که این روش ها هم به سایز بادمجان بر می گردد و هم روش تولید آن که مطابق با دستور تهیه کدام شهر می باشد. ترشی بادمجان به صورت خرد شده مکعبی مانند ترشی مخلوط، لیته مثل نازخاتون شمالی، و بادمجان شکم پر درشت یا ریز می قابل تهیه است.
ترشی بادمجان شکم پر می تواند به صورت کبابی یا غیر کبابی، ساده و یا شکم پر با ترشی لیته و انواع سبزیجات تازه و محلی صورت پذیرد. ترشی بادمجان شکم پر کبابی با ترشی لیته از گران قیمت ترین انواع ترشی بادمجان است که به روش شاهانه تولید می شود و طرفداران خیلی زیادی را به خود جذب نموده است.
مواد لیته درون شکم بادمجان اغلب کلم له شده، سیر فراوان، نعناع و سایر سبزیجات محلی دیگر است که در اقصی نقاط کشور به خصوص مناطق سرد و خشک و نواحی شمالی به مصرف فراوان می رسد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.