تولید انواع ترشی بادمجان شکم پر
آنچه در این مقاله می خوانید...

ترشی بادمجان به روش های مختلفی قابل تولید است که این روش ها هم به سایز بادمجان بر می گردد و هم روش تولید آن که مطابق با دستور تهیه کدام شهر می باشد. ترشی بادمجان به صورت خرد شده مکعبی مانند ترشی مخلوط، لیته مثل نازخاتون شمالی، و بادمجان شکم پر درشت یا ریز می قابل تهیه است.
ترشی بادمجان شکم پر می تواند به صورت کبابی یا غیر کبابی، ساده و یا شکم پر با ترشی لیته و انواع سبزیجات تازه و محلی صورت پذیرد. ترشی بادمجان شکم پر کبابی با ترشی لیته از گران قیمت ترین انواع ترشی بادمجان است که به روش شاهانه تولید می شود و طرفداران خیلی زیادی را به خود جذب نموده است.
مواد لیته درون شکم بادمجان اغلب کلم له شده، سیر فراوان، نعناع و سایر سبزیجات محلی دیگر است که در اقصی نقاط کشور به خصوص مناطق سرد و خشک و نواحی شمالی به مصرف فراوان می رسد.