یکی عوامل کپک زدگی ترشی رعایت نکردن اصول بهداشتی و دخالت بیش از اندازه دست در تولید محصولات می باشد که به علت رعایت نکردن موارد بهداشتی توسط کارگران محصول تولید شده آلودگی داشته و منجر به کپک زدگی ترشی میشود. تولید صنعتی مواد غذایی مانند ترشی از طرفی باعث کاهش تماس دست با ترشی شده و باعث تولید ارزان یک محصول میشود.
البته باید خاطر نشان کرد کپک زدگی ترشی دلایل دیگری نیز میتواند داشته باشد که می توان به عدم رعایت درصد مواد نگهدارنده یا شرایط پاستوریزاسیون در محصولات بسته بندی شده اشاره کرد. وقوع پدیده آلودگی ترشی شاید برای محصولات فله قابل اغماض باشد ولی زمانی که شما تولید کننده ترشی در بسته بندی های کوچک تک نفره، وکیوم و شیشه ای هستید مشاهده آلودگی در ترشی به قیمت نابودگی یک برند خواهد بود. تولیدکنندگان خیارشور نیز از این بابت همواره در خطر هستند. و مشکل کپک زدگی ترشی همواره یک عامل در فرار مشتریان خواهد بود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.