طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

طرز تهیه و روش درست کردن ترشی گوجه گیلاسی متنوع می باشد و این ترشی خوشمزه با روش درست قابل فروش می باشد.
ترشی گوجه گیلاسی از گیلاس های ریز و فانتزی که به گوجه گیلاسی مشهور هستند تهیه می گردد و این ترشی خوب و مرغوب با استفاده از ترکیبات ساده ای تهیه می شود اما مقدار درست ترکیب این مواد می تواند سبب خوش طعم تر شدن هرچه بیشتر ترشی شود. گوجه های مناسب برای ترشی را شسته و در ظرف مخصوص ترشی می ریزند و می توان سیرها را خلالی برش داده و در گوجه ها قرار داد و سپس سرکه را روی گوجه ها می ریزند و در نهایت نمک به آن اضافه می شود و سبزی مورد استفاده برای خوشمزه تر شدن و معطر شدن این ترشی استفاده از ترخون می باشد. ترخون سبزی مناسبی برای تهیه این ترشی می باشد و ان را انتخابی مناسب می سازد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

ترشی گوجه گیلاسی

طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی در طعم های مناسب و مرغوب با سرکه مرغوب و سبزیجات معطر صورت می گیرد و درب ظرف ترشی را محکم می بندند و در یخچال نگهداری می کنند و عموما آماده شدن این ترشی خوش طعم سه هفته طول می کشد و در انواع آماده این ترشی پس از خرید به راحتی قابل استفاده می باشد. این ترشی بی نظیر را می توان با گوجه گیلاسی های خوب و تازه درست کرد.


منبع: ترشی و مربا ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما